درمان سرا

درمان سردرد میگرنی با یخ

سردرد میگرنی از جمله درد های عذب آور است که می تواند زندگی روزمره را با مشکل مواجه کند. این نوع سردرد بر روی سر، چشم ها، اختلال بینایی و فعالیت های مغزی تاثیر می گذارد. درد های میگرنی به طور منظم بر روی قسمتی از سر تاثیر گذار می باشد که می تواند بین چند ساعت تا چهار روز طول بکشد. رگ های مغز در زمان ابتلا به میگرن باعث فشار بر روی عصب های می شوند. با روش های خانگی می توانید به کاهش علائم سردرد میگرنی کمک کنید. یکی از این روش ها درمان سردرد میگرنی با یخ و کمپرس آب یخ است.

درمان سردرد میگرنی با یخ

آیا یخ برای درمان سردرد میگرنی مفید است؟

استفاده از یخ به عنوان درمان سردرد و میگرن درمان جدیدی نیست، زیرا از 150 سال پیش از آن برای کاهش درد و التهاب استفاده می کردند. سرما می تواند عروق خونی را منقبض کرده و از انتقال عصبی درد به مغز جلوگیری کند.مطالعات نشان داده است که استفاده از یخ در شروع میگرن می تواند به طور قابل توجهی سردرد را کاهش دهد.

چرا یخ به درمان میگرن کمک می کند

برخی محققان معتقد هستند که بسته های حاوی یخ می توانند خریان خون در شریان کاروتید گردن را خنک کند که این به کاهش التهاب در مغز کمک می کند و باعث بهبود سردرد میگرنی می شود.

طرز درمان سردرد میگرنی با یخ

از آنجا که کمپرس یخ یک درمان خانگی می باشد، روش های مختلفی برای این کار وجود دارد. اما بهترین راه برای استفاده از سرما درمانی برای سردرد یا میگرن این است که از کیسه یخ به مدت 15 تا 20 دقیقه بر روی پیشانی و پشت گردن استفاده کنید و سپس آن را بردارید. همچنین می توانید یخ را به طور متناوب استفاده کنید.

زمانی که احساس بی حسی کردید باید یخ را بردارید. نگه داشتن طولانی مدت کیسه یخ می تواند به پوست شما آسیب برساند. اگر سوزش بیش از حد داشتید، یخ را بردارید.

نکته مهم : هرگز با کیسه یخ به نخوابید، زیرا قرار دادن طولانی مدت یخ روی گردن و پیشانی می تواند باعث سوختگی پوستی شود

برای سردرد میگرنی یخ بهتر است یا گرما

یخ و گرما هر دو برای کاهش سردرد مفید است، اما بیشتر مبتلایان به سردرد میگرنی از کمپرس سرد استفاده می کنند و نتیجه بهتری را تجربه کردند. مبتلایان به سردرد های تنشی یا انقباض عضلانی بهتر است از کمپرس گرم استفاده کنند.

علائم سردرد میگرنی

سردرد میگرنی ممکن است در هر فرد علائم متفاوتی ایجاد کند، اما علائم سردرد میگرنی که شایع تر است شامل سرگیجه، افزایش تاثیرپذیری نسبت به نور، صدا و دچار مشکل شدن در هنگام قدم زدن می باشد.

حدود یک چهارم مبتلایان به میگرن در عرض یک ساعت از ابتلا به میگرن، هاله میگرنی را تجربه می کنند.

سردرد میگرنی می تواند یک طرف سر یا هر دو طرف باشد و درد با فعالیت بدنی تشدید می شود. به همین دلیل است که برای برخی افراد راه رفتن بسیار سخت می شود. برخی افراد نیز ممکن است علاوه بر سردرد دچار مشکلات بینایی نیز شوند.

میگرن معمولا باعث تعریق زیاد، تمرکز ضعیف، ناراحتی شدید جسمی ، بی حوصلگی و شل شدن روده ها می شود. در بیشتر موارد درد های میگرنی ضربان دارد هستند و این درد ها می تواند بین چند ساعت تا چهار روز طول بکشد.

سایر درمان ها برای سردرد میگرنی

نعناع فلفلی

این گیاه خاصیت کاهش دهنده و تسکین اعصاب می باشد و همچنین دارای اثر ضد اسپاسم و آرام کننده است و می توانید برای بهرمندی از خواص این گیاه از دمنوش نعناع فلفلی استفاده کنید.

فلفل هندی

فلفل قرمز یکی دیگر ازدرمان های فوق العاده برای میگرن است، زیرا عروق را گشاد کرده و جریان خون را تقویت می کند. علاه بر این حاوی کپسایسین است و می تواند به عنوان مسکن عمل کنید.

بابونه

بابونه یک گیاه بسیار عالی برای سردرد میگرنی و التهاب است. این گیاه خواص آرام بخشی ، ضد اسپاسم و کاهش دهنده میگرن را دارد. به طور معمول دمنوش باباونه می تواند از سردرد های میگرنی پیشگیری کند.

رژیم غذایی مناسب برای سردرد میگرنی

یکی از بهترین درمان های خانگی تغییر شیوه زندگی و داشتن یک رژیم غذایی عالی است. همچنین استراحت کافی، ورزش مکرر می تواند نقش بسیار خوبی در کاهش درد های میگرنی داشته باشند.

غذاهای حاوی آجیل، محصولات طبیعی، سبزیجات، ماهی و گوشت بیشتر استفاده کنید. شما می توانید مواد غذایی برای کاهش سردرد میگرنی اسفناج، غلات، کلسیم، منیزیم، سیر، کلم پیچ، کلم بروکلی و روغن ماهی را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

شما باید مواد مغذی سرشار از ویتامین ها و روغن های ضروری استفاده کنید تا سلامتی شما را افزایش دهد. همچنین می تواند باعث قوی تر شدن شما شود.این باعث می شود خستگی در هنگام میگرن را کاهش دهد و به شما کمک کند تا سریعتر درمان شوید

سلب مسئولیت: مطالب و مقالات سایت درمان سرا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شود و نباید مطالب را جایگزین مراجعه به پزشک کرد و برای استفاده از آنها لازم است با پزشک مربوطه مشورت کنید.