درمان سرا

گیاه دارویی برای رشد سریع موی سر

رشد مو یکی از موضوعات مورد بحث مراقبت از مو است و بر هیچ کس پوشیده نیست که هر زنی آرزوی داشتن موهای سالم تر و پرپشت تر را دارد! نمی توان انکار کرد که طبیعت از همان ابتدا منبع راه حل های زیبایی بوده است. اگر عاشق مواد طبیعی هستید و هر چند وقت یکبار از درمان طبیعی رشد مو لذت می برید ، گیاهان راهی طبیعی برای درمان انواع بیماری ها از رنگ ناهموار تا پوست سر خشک هستند.گیاهان همچنین می توانند به رشد موهای شما کمک کنند! به این لیست از شش گیاه شگفت انگیز که می توانید برای درمان رشد مو استفاده کنید نگاهی بیندازید.

گیاه دارویی برای رشد سریع موی سر

آلوئه ورا برای رطوبت رسانی مو

آنزیم هایی که در آلوئه ورا وجود دارد می تواند پوست مرده را حل کند. آلوئه ورا حاوی سالیسیلیک اسید است. همانطور که می دانید سالیسیلیک اسید یک ماده ضد التهابی و آنتی بیوتیک است. ژلی که از گیاه آلوئه ورا تهیه می شود می تواند یک مرطوب کننده عالی باشد. این ژل ساختاری شبیه کراتین دارد. کراتین پروتئینی است که پوست و مو را تشکیل می دهد. به همین خاطر آلوئه ورا یکی از بهترین مواد برای رشد موهای شماست.

آمله یا انگور هندی برای رشد مو

آمله که با عنوان انگور هندی نیز شناخته می شود حاوی انتی اکسیدان های متعددی همچون ویتامین C است که برای تولید کلاژن ضروری اند. افزایش سطح کلاژن تولید موهای جدید را افزایش می دهد و باعث استحکام و تقویت آن می شود.پودر آمله را با یک مرطوب کننده همچون روغن نارگیل ترکیب کنید و آن را روی پوست سر بمالید و سپس ماساژ دهید. بهتر است بدانید که آمله بهترین درمان خانگی برای سفید شدن زودرس موهاست.

ریحان برای تقویت مو

ریحان سرشار از منیزیم است و اغلب یکی از مواد معدنی است که توسط انسان ها نادیده گرفته می شود. زمانی که ریحان بر روی مو و پوست سر اعمال می شود همانند یک ماده ضد التهابی عمل می کند و می تواند موها را تقویت کند و جریان خون در فولکیول های مو را افزایش دهد. همین امر باعث تحریک رشد موها خواهد شد.

ریشه گیاه باباآدم

ریشه گیاه بابا آدم کاربردهای زیادی در پزشکی دارد. به عنوان مثال می توان از آن برای درمان پوست سر و به عنوان یک ماده ضد التهابی استفاده کرد. این گیاه سرشار از اسیدهای چرب است و می توان آن را به تنهایی یا به همراه سایر گیاهان همچون رزماری مورد استفاده قرار داد و سلامت پوست سر را تقویت کرد. همچنین این گیاه باعث می شود موهای قوی تری داشته باشید.

کالاندولا

کالاندولا یا گل همیشه بهار سرشار از مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مختلف است. روغن کالاندولا را می توان بر روی پوست سر اعمال کرد. این کار باعث می شود با افزایش تولید کلاژن و افزایش جریان خون در فولیکول ها مو، موهای قوی تر و مستحکم تری داشته باشید. شما می توانید از این گیاه به تنهایی یا به همراه سایر روغن های مرطوب کننده استفاده کنید.

شنبلیله

شنبلیله یکی از گیاهانی است که ویتامین زیادی در خود دارد و می تواند جریان خون را بهبود ببخشد و رشد موها را تحریک کند. دانه های شنبیلیله را باید یک شب قبل از مصرف در آب خیس کنید و از آن یک خمیر تهیه نمایید. خمیر شنبلیله را به طور مستقیم بر روی پوست سر بمالید یا آن را با ماست یونانی ترکیب کنید تا بتوانید از مزایای لاکتیک اسید موجود در ماست نیز بهره مند شوید. اجازه دهید این ترکیب سی دقیقه روی پوست سر بماند و سپس شستشو دهید.

دانه کتان

دانه کتان سرشار از اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان هایی است که به حذف سموم و پوست مرده از روی پوست سر کمک می کند. دانه کتان را در آب بجوشانید تا یک ژل نرم به دست اید. سپس آن را بر روی پوست سر و موها اعمال کنید. این مرطوب کننده می تواند رشد موها را تحریک کند و باعث تقویت موهای موجود گردد.

ریشه زنجبیل

روغن ریشه زنجبیل جریان خون در فولکیول های مو را افزایش می دهد و باعث می شود موهای قوی تر و سالم تری داشته باشید. ریشه زنجبیل همچنین یک ضد عفونی کننده و مرطوب کننده عالی است و همین امر موجب می شود شوره سر و سایر مواد را از روی مو بردارد.

آب قاشقی

این گیاه به طور سنتی برای درمان بیماری های داخلی و خارجی استفاده می شود.شما می توانید عصاره این گیاه را با روغن زیتون ترکیب کنید و سپس پوست سر را با آن ماساژ دهید. اینکار جریان خون را بهبود می بخشد و به شما کمک می کند موهای قوی تری داشته باشید.

ختمی

گل ختمی حاوی ویتامین ها و آنتی اکسیدان هایی است که می تواند سلامت مو و پوست سر را بهبود ببخشد. شکوفه های تازه آن را به روغن نارگیل اضافه کنید و ترکیب نمایید تا خمیر نرمی ایجاد شود. زمانی که این خمیر را بر روی پوست سر اعمال می کنید، قادر خواهید بود رشد موها را بعد از چند وقت مشاهده کنید. همچنین

سلب مسئولیت: مطالب و مقالات سایت درمان سرا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شود و نباید مطالب را جایگزین مراجعه به پزشک کرد و برای استفاده از آنها لازم است با پزشک مربوطه مشورت کنید.